Despre noi

Crainic Prodimpex - peste 20 ani de experienta in furnizarea de echipamente si consumabile pentru industria carnii

Continuam sa sprijinim micii si marii procesatori de carne astfel:

Ani de experienta
+
Produse vandute
200 +
Clienti multumiti
+
SC CRAINIC SRL este alaturi de dumneavoastra din anul 1998 in Romania

Povestea noastra

 La sfarsitul anilor 90 activam in domeniul afacerilor cu mobilier; adeseori era necesar sa merg in Muntii Apuseni cu muncitorii , dupa lemne de brad. In pauza de masa cand gratarul era incins si numai bun, imi amintesc cum ma chinuiam sa tai carnea cu “brisca” .

  Nu puteam sa nu ma gandesc la cutitele acelea nemtesti ascutite “ca briciul”.

  Pe urma, ceva mai tarziu, ca in toate satele in luna decembrie, in satul in care locuiam, dis de dimineata auzeam strigatele porcilor care urmau sa fie taiati; mi se facea sangele gheata si atunci ma inarmam cu o “fele” de palinca, luam calul si mergeam in padurea din apropiere sa nu mai aud nimic. Intre noi fie vorba, e bine sa fii in padure vara, mai ales in buna companie, dar in decembrie….

    Astfel am ajuns sa ma gandesc la faptul ca la mine acasa in Italia porcii nu strigau; dupa ceva timp, cineva mi-a spus ca la noi porcii sunt de fapt impuscati si nici macar nu au timp sa se gandeasca la ce se intampla…practic merg la taiere ca mireasa la nunta.

    Asa am inceput in anul 2000 sa aduc in Romania primele utilaje pentru abatoare. De atunci am facut mult drum impreuna cu o echipa de tineri capabili si cu vointa de a face bine ceea ce fac. Desigur, au existat si greseli, prerogativa tututor celor tineri, insa cel mai important este faptul ca au acea vointa puternica de a invata.

    Noi consideram ca in orice activitate trebuie sa existe castig, insa mandria noastra este multumirea clientului si pentru aceasta ne straduim sa facem totul cat mai bine.