Termeni si conditii

In prezenta sectiune va vom prezenta termenii si conditiile pentru utilizarea serviciului nostru, nerespectarea acestora poate duce la tragerea la raspundere daca prevederile prezentate sunt incalcate.

Cu titlu general, termenii si conditiile se vor aplica direct si indirect tuturor utilizatorilor serviciilor, prin distribuiri online pe orice platforma de socializare ori prin intermediul serviciilor de telefonie. Prin accesarea, utilizarea sau cautarea site-ului http://crainic.ro sau a oricarei aplicatii pe oricare dintre platformele pe care se distribuie ori prin efectuarea unei comenzi, confirmati ca ati citit, inteles si ati fost de acord cu termenii si conditiile prezentate in continuare precum si cu politica de confidentialitate si politica gdpr a site-ului. 

http://crainic.ro este o platforma prin intermediul careia dorim sa informam clientii si sa prezentam produsele pe care le comercializam, mai exact utilaje pentru abatoare si carmangerii. Entitatea CRAINIC PRODIMPEX SRL, CUI: 5205554, J12/1721/1998 cu sediul in Sat Căpusu Mic, Comuna Căpusu Mare, Nr. 22/G, Județ Cluj, Cod poștal 407148 se angajeaza sa asigure transparenta datelor furnizate.

Site-ul http://crainic.ro/ are scopul de a pune la dispozitia utilizatorilor materiale informative referitoare la produsele comercializate, mai exact a utilajelor si echipamentelor destinate carmangeriilor si abatoarelor.

Informatiile prezentate in cadrul acestui site, produsele, software-urile si serviciile pot include erori sau prezentari care nu sunt in perfecta concordanta cu realitatea, prin urmare platforma http://crainic.ro/ nu garanteaza acuratetea si nu este raspunzatoare pentru descrierile, recenziile, comentariile, postarile, pozele ori preturile incluse in aceasta.

Platforma http://crainic.ro/ nu va raspunde pentru prejudiciile create prin neindeplinirea serviciului ori indeplinirea intr-un mod defectuos si nu este responsabila pentru daune aduse calculatorului tau sau virusii care ar putea afecta calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii, navigarii, copierii continutului, informatiilor, materialelor, datelor, textelor, imaginilor de pe site.

Pe platforma vor putea fi regasite link-uri de legatura catre alte site-uri sau retele de socializare, nu ne asumam raspunderea pentru continutul regasit in cadrul acestora. Este posibil sa fie regasite link-uri de legatura direct cu platforma pe alte site-uri sau retele de socializare, caz in care nu ne asumam raspunderea pentru modul in care au fost postate pe site-ul sau reteaua respectiva, iar ajungerea pe platforma prin intermediul acestora reprezinta o facultate pentru utilizator, acesta nefiind niciodata impiedicat sa acceseze direct platforma.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele http://crainic.ro/, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului http://crainic.ro/ nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Amigio în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web http://crainic.ro/, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea http://crainic.ro/ nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

In orice moment si fara preaviz sau raspundere, putem inceta sau restrictiona accesul tau la toate componentele sau orice componenta a site-ului, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile in cadrul site-ului.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile prestate sau furnizate de CRAINIC PRODIMPEX SRL, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Utilizarea in continuare a site-ului http://crainic.ro/ constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Orice persoana care viziteaza site-ul http://crainic.ro/ si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre CRAINIC PRODIMPEX SRL; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre CRAINIC PRODIMPEX SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina CONTACT din site); alte activitati intreprinse de CRAINIC PRODIMPEX SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului http://crainic.ro/ si la protectia utilizarii, va rugam sa vizualizati politica noastra de confidentialitate si de prelucrare a datelor  sau sa ne contactati prin intermediul sectiunii CONTACT din site. 

 

In situatia in care va exista un diferend intre platforma si o alta parte, acestea vor fi rezolvate pe cale amiabila prin intermediul contactarii platformei. In situatia in care diferendul nu se poate rezolva pe cale amiabila, orice cerere de chemare in judecata va fi adresata instantelor competente din municipiul Cluj-Napoca.

Nu se pot delega, cesiona sau transfera drepturile sau obligatiile din „Termeni si conditii”.

„Termenii si conditiile” precum si respectarea lor de catre noi si de catre tine sunt in conformitate cu legislatia in vigoare.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site si care nu este deja tratata de niciun articol din „Termenii si conditii”, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre client / vizitator al site-ului.

Pentru orice informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi:

Tel: 0040-264 446 069

Email: crainic_prodimpex@yahoo.com